Image
MX-30 Advantage
DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER
ONTVANG TIJDELIJK € 4.750 INRUILVOORDEEL
GELIMITEERDE UITVOERING
Contact opnemen

Mazda MX-30 Advantage

De 100% elektrische crossover van Mazda is nu tijdelijk beschikbaar in een gelimiteerde uitvoering: de Mazda MX-30 Advantage. De rijke standaarduitrusting van de MX-30 is bij de Advantage-uitvoering aangevuld met een reeks luxe, comfortabele en veilige voorzieningen.

Zo kun je zelf voor het ecologische kunstlederen interieur kiezen dat bij je past en ga je dankzij Adaptieve LED-koplampen en Mazda Radar Cruise Control altijd veilig op pad. We laten je graag kennismaken met deze gelimiteerde uitvoering.
Neem contact met ons op.

Image
Mazda MX-30 Advantage

Ontvang tijdelijk € 4.750 inruilvoordeel

De 100% elektrische crossover van Mazda is nu extra aantrekkelijk dankzij € 1.500 uitrustingsvoordeel op de gelimiteerde Advantage-uitvoering. Deze imposante, elektrische auto is zeer rijk uitgerust en opgebouwd uit duurzame materialen.

Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten. Dat hoeft ook niet, want je ontvangt nu tijdelijk € 4.750 inruilvoordeel als je je huidige auto inruilt voor een nieuwe Mazda MX-30 Advantage.

BROCHURE & PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30 ADVANTAGE

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Advantage. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 Advantage vanaf € 34.640. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke offertedatum 30 september 2021 en uiterlijke registratie 16 oktober 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. De Advantage is een gelimiteerde uitvoering en beschikbaar in beperkte oplage, actie is geldig zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de Mazda dealer voor de actuele voorraad. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.