Image
Coronavirus

Coronavirus

MAATREGELEN CORONA - COVID-19 VIRUS

In de afgelopen dagen is duidelijk geworden dat ook Nederland strenge maatregelen moet nemen om de risico’s en de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

De maatregelen die de overheid treft met betrekking tot het Corona-virus willen we als Autostad Leiden niet negeren. We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers. Middels dit bericht informeren we u over de maatregelen die Autostad Leiden neemt om de veiligheid van zowel klant als team te waarborgen.

 

AUTOSTAD LEIDEN BLIJFT OPEN MET AANGEPAST BELEID

Autostad Leiden is vastberaden om haar klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. U kunt dus nog steeds terecht voor advies over een nieuwe auto, een proefrit of een werkplaatsafspraak voor onderhoud, reparatie en schade.

Om dat op een veilige manier te doen, hebben we de ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende adviezen van de landelijke overheid nauwlettend in de gaten gehouden. Dit heeft geleid tot een aangepast beleid dat gericht is op het vergroten van veiligheid en het minimaliseren van risico’s.

 

VOOR ONZE KLANTEN NIEUWE DIENSTEN MET OOG OP VEILIGHEID:

Hygiëne algemeen: we schudden momenteel geen handen en bewaren minimaal 1,5 meter afstand (ook teamleden onderling nemen deze regels in acht).

Het wachten voor beurten en reparaties wordt tot een minimum beperkt en tot maximaal 2 personen. Onze wachtruimte is ruim voldoende om minimaal de in acht genomen 1,5 meter te waarborgen.

Aflevering van uw nieuwe Mazda:

Levering kan kosteloos op locatie: vindt u het fijner om uw nieuwe Mazda thuis af te laten leveren? Dat doen we voorlopig kosteloos. De uitleg verzorgen we telefonisch. Vanzelfsprekend kan de uitleg op een later tijdstip ingehaald worden als de situatie is verbeterd.

Onderhoud aan uw Mazda:

Na het onderhoud zullen wij het interieur van uw auto zoveel mogelijk reinigen en desinfecteren, zeker het stuur, pookknop en bedieningsonderdelen zullen wij extra reinigen voordat u de auto weer meeneemt.

 

MEER WETEN?

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of een proefrit? Autostad Leiden staat voor u klaar, in goede en slechte tijden. Bovendien kunt u ons gerust bellen voor extra uitleg over de veiligheidsmaatregelen.

Team Autostad Leiden BV.