Garantie & Verzekering

Image

Mazda fabrieksgarantie

Het gevoel dat uw Mazda u gaf tijdens de eerste rit vergeet u waarschijnlijk nooit meer. Om dat gevoel vast te houden, biedt Mazda u 3 jaar lang fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km. Wij gebruiken bij garantiereparaties uitsluitend originele onderdelen, zodat uw Mazda de kwaliteit behoudt die hij had toen u de eerste keer achter het stuur zat. En uw Mazda blijft stralen zoals in die eerste kilometers met onze lakgarantie van drie jaar (zonder kilometerbeperking) en de garantie tegen doorroesten van binnenuit van maar liefst twaalf jaar.

Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

Mazda Plus garantie

Met Mazda Plus garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel langer vast. Want het voorkomt vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U geniet namelijk één of twee jaar langer van extra zekerheid*. U betaalt geen eigen risico bij reparatie en de garantie is overdraagbaar, waardoor de restwaarde van uw Mazda wordt vergroot.

Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en u kunt deze op elk gewenst moment tijdens de fabrieksgarantie afsluiten.

*Mazda Plus garantie heeft een looptijd van 12 of 24 maanden met een maximum van respectievelijk 120.000 of 150.000 gereden kilometers.

Image
Mazda service

Mazda Autoverzekering

Hoe perfect de harmonie tussen u en uw Mazda ook is, onderweg kan de balans verstoord worden door schade. Dan garandeert het ruime aanbod van verschillende dekkingen van de Mazda Autoverzekering altijd een dekking die past bij uw situatie. Bij totaal verlies van uw Mazda kunt u tot vijf jaar nieuwwaarde vergoed krijgen. Met uw eventuele schade kunt u altijd bij ons terecht. Originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd en bij reparatie worden uitsluitend originele Mazda onderdelen gebruikt. En dat is wel zo belangrijk voor de restwaarde van uw Mazda. Met een Mazda Autoverzekering nemen wij alle zorgen uit handen, zonder vervelende verrassingen achteraf!

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Autostad Leiden is:
Persoonlijk
Transparant
Vakkundig