Image
MX-30 Actiepagina
Highlight Euro
Private Lease nu € 375 per maand
Kom in aanmerking voor € 4.000 subsidie
Highlight Sleutel
Dit jaar nog rijden
Contact opnemen

Mazda MX-30 First Edition - Nu € 375 per maand met Mazda Private Lease

Het is zover! De allereerste 100% elektrische auto van Mazda staat bij ons in de showroom! We zijn afgetrapt met een spetterende Private Lease actie in de maand september.

Goed nieuws! Deze actie wordt wegens succes verlengd, rijd dus ook in oktober de Mazda MX-30 als First Edition uitvoering voor maar € 375 per maand met Mazda Private Lease!

Ook komt de Mazda MX-30 in aanmerking voor de landelijke subsidie van € 4.000. Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan, dan kun je dit jaar nog rijden!

Image
Mazda MX-30

Nu € 375 per maand met Mazda Private Lease!

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. De Mazda MX-30 is als First Edition uitvoering zeer rijk uitgerust, met onder andere:

  • 18-inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Uitgebreid multimediasysteem voorzien van Apple CarPlay

En een breed scala aan comfort- en veiligheidsopties.

Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt, je nog dit jaar kunt rijden! Gedurende de maand oktober kan dit voor € 375 per maand met Mazda Private Lease!

Bovenop dit actietarief komt de MX-30 ook in aanmerking voor de landelijke subsidie van € 4.000. Dat scheelt je de eerste 4 jaar zo'n € 83 per maand.

MAZDA MX-30 HIGHLIGHTS

100% ELEKTRISCH

RUIME CROSSOVER

HOGE INSTAP

HOOGWAARDIGE VEILIGHEIDSUITRUSTING

GEEN CO2 UITSTOOT

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in beperkte oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl. De genoemde subsidie is vermeld naar de situatie per 1 september 2020. Wijzigingen zijn niet uitgesloten. Mazda Motor Nederland en de Mazda dealer zijn niet aansprakelijk voor gebruik van deze informatie in individuele situaties of het niet kunnen aanvragen/verkrijgen van de subsidie. Zie voor actuele informatie en voorwaarden: www.mazda.nl.

Aanbod enkel geldig tot een uiterste offertedatum van 1 november 2020 met uiterste registratiedatum van 31 december 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief energiekosten en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.