Image
Mazda

Mazda Autoverzekering

NET DAT STAP­JE EX­TRA

Natuurlijk wil je je Mazda goed verzekeren. Schade of diefstal, daar zit niemand op te wachten... maar het kan iedereen overkomen. Daarom hebben we speciaal voor jou als Mazda rijder de Mazda Autoverzekering samengesteld. Deze uitgebreide verzekering biedt goede service en gunstige voorwaarden. Dat geeft een zeker gevoel! 

Mazda zet met de Mazda Autoverzekering net dat stapje extra, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Jouw eigen Mazda dealer staat klaar voor een vakkundige reparatie en zorgt ervoor dat je auto met originele Mazda onderdelen wordt hersteld. 

Image
Mazda

WA+ VOLLEDIG CASCO (ALLRISK)

De volledig-cascodekking is de meest uitgebreide en meest gekozen verzekering en biedt alles wat ook onder de WA en beperkt-cascodekking verzekerd is in geval van schade. Wat onze allrisk verzekering uniek maakt, is dat we verder tot en met 12 jaar na afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs, of 200.000 kilometer, de fabrieksgarantie verlengen! Meer informatie hierover en de voorwaarden leest u in onze brochure. 

Image
SC8872

MEER INFORMATIE

Heb je nog vragen? Informeer bij Autostad Leiden naar de voorwaarden en laat je premie berekenen. Je kunt de verzekering ook direct bij Autostad Leiden afsluiten. Na het afsluiten van de Mazda Autoverzekering ontvang je een voorlopige dekking, een tijdelijk internationaal verzekeringsbewijs en de polisvoorwaarden. Je kunt dus direct de weg op!

DISCLAIMER

De Mazda Autoverzekering is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen Mazda Motor Nederland en de Actua Groep. Het risico van de Mazda Autoverzekering is ondergebracht bij Actua Schadeverzekering N.V., gevestigd in Capelle aan den IJssel.