Pech & Schade

Image
Mazda pechhulp

Pech met uw Mazda?

Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Onze persoonlijke service beperkt zich dan ook niet tot de landsgrenzen. Met Mazda Euro Service bent u altijd verzekerd van snelle hulp bij pech, 7 dagen per week, 24 uur per dag, waar in Europa dan ook. U wordt direct geholpen door mensen die uw Mazda kennen en dus precies weten wat er moet gebeuren om u weer veilig op weg te helpen. En als het nodig is, krijgt u vervangend vervoer. Zelfs in uw eigen woonplaats!

Indien u het onderhoud van uw Mazda bij Autostad Leiden laat uitvoeren, dan registreren we dat in het Digitale Service Register (DSR). U kunt dan weer 12 maanden rekenen op de zekerheid van Mazda Euro Service!

Image
Schade

Mazda Erkend Schadeherstel

Schade aan uw auto, daar zit u niet op te wachten. Gelukkig kunt u voor schadeherstel altijd bij ons terecht. Wij nemen alle zorgen omtrent het herstel uit handen terwijl u in de tussentijd met een vervangende Mazda door kunt met uw dagelijkse bezigheden. Ondertussen herstellen onze getrainde technici uw auto conform fabrieksvoorschriften en uitsluitend met originele onderdelen. Uiteraard krijgt u bij ons maar liefst 4 jaar garantie op de reparatie van het herstel.

Autostad Leiden is:
Persoonlijk
Transparant
Vakkundig

Pech of schadeherstel nodig?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanhef
Image
Edwin Lelieveld

Edwin Lelieveld

Directeur