Garantie

Image

Mazda fabrieksgarantie

Het gevoel dat uw Mazda u gaf tijdens de eerste rit vergeet u waarschijnlijk nooit meer. Om dat gevoel vast te houden, biedt Mazda u 3 jaar lang fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km. Wij gebruiken bij garantiereparaties uitsluitend originele onderdelen, zodat uw Mazda de kwaliteit behoudt die hij had toen u de eerste keer achter het stuur zat. En uw Mazda blijft stralen zoals in die eerste kilometers met onze lakgarantie van drie jaar (zonder kilometerbeperking) en de garantie tegen doorroesten van binnenuit van maar liefst twaalf jaar.

Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

Mazda Plus garantie

Met Mazda Plus garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel langer vast. Want het voorkomt vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U geniet namelijk één of twee jaar langer van extra zekerheid*. U betaalt geen eigen risico bij reparatie en de garantie is overdraagbaar, waardoor de restwaarde van uw Mazda wordt vergroot.

Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en u kunt deze op elk gewenst moment tijdens de fabrieksgarantie afsluiten.

*Mazda Plus garantie heeft een looptijd van 12 of 24 maanden met een maximum van respectievelijk 120.000 of 150.000 gereden kilometers.

Autostad Leiden is:
Persoonlijk
Transparant
Vakkundig